HECHT 6022 - accu heggenschaar 51 cm

HECHT 6022 - accu heggenschaar 51 cm
Model: 6022
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 59,95€
Excl. BTW: 49,55€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Draadloze heggenschaar met een totale lengte van 51 cm. Maximale snijdiameter 15 mm. Voltage 20V. Gewicht 3kg. ACCU-programma 1278. Batterij en lader niet inbegrepen. 

voordelen

 • Krachtige draadloze heggenschaar van ACCU-programma 1278
 • Lasersnijdend roestvrijstalen contrasnijmes zorgt voor perfect snijden
 • Het grote voordeel van dit model is de draaibare handgreep, waardoor zelfs op minder toegankelijke plaatsen werken een fluitje van een cent is
 • Voor gebruik met 20 V / 2 Ah (HECHT001277) of 4 Ah (HECHT001278) lithiumbatterij
 • Verbinding met HECHT9620 telescopische handgreep
 • Grote veiligheidsschakelaar op de handgreep voor comfortabel werken
 • Maximale diameter van gesneden takken 15 mm
 • Dankzij hun lage gewicht zullen deze heggenscharen ook door vrouwen worden gewaardeerd
 • Inclusief plastic beschermhoes
 • Geleverd zonder lader en batterij
 • Voorkant beschermhoes

Heggenscharen knippen is tegenwoordig een alledaags gebruik. Wie wil er een paar meter haag bewerken met klassieke heggenscharen om takje voor takje te snijden? Motorheggenscharen zijn zeer krachtig, helaas ook luidruchtig, relatief zwaar en produceren emissies. Elektrische heggenscharen hebben een lager gewicht, zijn aanzienlijk stiller, maar worden beperkt door de lengte van het netsnoer. Bovendien konden veel onoplettende gebruikers het netsnoer gemakkelijk doorsnijden in de dikke wirwar van takken. Een draadloze heggenschaar is daarom een ​​geweldig alternatief dat de onafhankelijkheid van interne verbrandingsmotoren combineert met een laag geluidsniveau, een gunstig gewicht en de betrouwbaarheid van elektrische motoren.


Draadloze heggenschaar HECHT 6022 is een grote hulp bij het onderhoud van hagen en sierbomen. Dankzij de accumulatorvoeding bent u niet beperkt door kabels, zoals het geval is bij elektrische machines, en tegelijkertijd is het, vergeleken met het gebruik van een verbrandingsmotor, relatief stil en emissievrij.

Het gewicht van een heggenschaar zonder batterij is 3 kg. Met een 20V Li-ion batterij en een capaciteit van 2 Ah heeft de machine een maximale bedrijfstijd van 50 minuten.

Batterij en lader niet inbegrepen.

Het HECHT 1278 batterijprogramma garandeert volledige batterijcompatibiliteit met alle producten in dit programma. U hoeft geen verschillende soorten batterijen te kopen en te onderhouden. Voor alle HECHT 1278-producten heeft u er maar één nodig. De batterij wordt tijdens zijn levensduur maximaal gebruikt en u bespaart een aanzienlijk deel van de aanschafkosten van verschillende batterijen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Hobbycenter D'Haese © 2020